V Pružine našli mŕtveho muža, polícia pátra po jeho totožnosti

10.09.2013 Považská Bystrica

Považská Bystrica 10. septembra (TASR) - Považskobystrickí policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri zistení totožnosti mŕtvoly neznámeho muža, ktorého našli v lesnom poraste pri obci Pružina v okrese Považská Bystrica.

Ako dnes TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, mŕtveho muža našli v piatok 6. septembra dopoludnia v časti Žľaby neďaleko potoka Pružinka. "Muž mal asi 27 až 35 rokov, bol štíhlej atletickej postavy, vysoký 182 centimetrov. Má čierne, nakrátko ostrihané vlasy a hnedé oči. Na tvári mal hustý bradový porast a udržiavaný chrup," priblížila Antalová.

Oblečenú mal modrú outdoorovú bundu značky Authority, čierne nohavice (kapsáče), biele tielko, modré slipy, červené tričko s krátkym rukávom s nápisom na hrudi, šedo-modrú jesennú mikinu značky Alpinepro. Obuté mal hnedé trekové poltopánky značky Vibram veľkosti 43.

"Neznámy muž mal pri sebe cestovný lístok SAD zo soboty dňa 31. augusta smer Trenčín – Ilava - Zliechov a finančnú hotovosť 35 eur. Na lístku mal napísané časy odchodov autobusov na tejto trase. V čase nálezu bol oblečený len v spodnej bielizni," doplnila Antalová s tým, že akékoľvek informácie, ktoré by pomohli polícii pomôcť zistiť totožnosť mŕtveho muža, môžu občania zavolať na známe telefónne čísle 158, prípadne na obvodné oddelenie Policajného zboru v Považskej Bystrici (0961263755), prípadne priamo na odbor kriminálnej polície v Považskej Bystrici (0961263372).
 

Vyberte región